Skip to main content

KUHN GRASSMASTER

Ontdek de nieuwe miniwebsite over de hooibouw- en oogstmachines van KUHNwww.kuhn-grassmaster.com

Kuilvoer, hooi, gewikkeld gras... Ongetwijfeld het beste voer voor de veestapel, maar wel op voorwaarde dat het om kwaliteitsvol voer gaat !

Om de productiekost zo laag mogelijk te houden, streeft elke veehouderij ernaar om bij het oogsten de volle voedingswaarde van de gewassen te behouden, om op die manier minder concentraten te moeten gebruiken.

Ook KUHN is die mening toegedaan.  KUHN biedt aan veehouders dan ook oplossingen aan die de kwaliteit van het voer behouden.  De productontwikkelaars bij KUHN stellen alles in het werk om dit doel te bereiken en maken daarbij gebruik van nieuwe technologieën, materialen en knowhow.  

De opgebouwde expertise op het vlak van het oogsten van kwaliteitsvol voer, wil KUHN graag delen met de landbouwers en dit via de lancering van het concept KUHN GRASSMASTER dat voor het eerst werd voorgesteld in Parijs tijdens de SIMA 2015.

De bestaansreden van KUHN GRASSMASTER is de volgende : het bekomen van voer dat zo min mogelijk onzuiverheden bevat, dat de hoogst mogelijke energie- en voedingswaarde heeft en dat smaakvol is voor de veestapel.

Ter ondersteuning hiervan, lanceert KUHN de nieuwe thema-website GRASSMASTER.  Deze miniwebsite is beschikbaar in het Engels, het Duits en het Frans.  KUHN-specialisten geven u er tips en raad voor het oogsten van de volle voedingswaarde van het gras.  U vindt er ook een gedetailleerde uitleg over de sterke punten van de KUHN-machines en hun gebruik dat erop gericht is om de kwaliteit van het voer te behouden.

De nieuwe KUHN-gids rond voeren zal weldra beschikbaar zijn.  “Stay in touch” met KUHN en ontdek er zeer binnekort alles over !

Ontdek alle aanbevelingen en tips van specialisten op www.kuhn-grassmaster.com.

En waarom neemt u niet eens het thema KUHN Grassmaster als achtergrond op uw desktop of tablet ?  Klik hier voor de KUHN Grassmaster - wallpaper voor desktop en klik hier voor de KUHN Grassmaster - wallpaper voor tablet.