Onze POWER vergroot de uwe. Daar gaan we bij Packo Agri vanuit. U vertrouwt erop dat wij enkel de beste service en producten aanbieden. Diensten die uw bedrijf volledig ten goede komen. En dat garanderen we ook.

Als gespecialiseerde verdeler van land- en tuinbouwmachines mogen jullie vertrouwen op een integrale service en kwalitatief hoogstaande producten.

Packo Agri bouwt op een ervaring die ruim drie generaties overbrugt. We hebben een doorgedreven kennis van landbouwmachines die u de juiste ondersteuning geeft bij uw keuze voor een product.

Over de jaren en generaties heen heeft Packo Agri zijn kwaliteit ondertussen ruimschoots bewezen. Dat vertaalt zich onder meer in onze overeenkomst met een aantal wereldleiders in de productie van landbouwmachines, zoals Kuhn,  Köckerling, Kerner en Agricola.

Elke dag opnieuw laten we ons motiveren uw vertrouwen te bevestigen. Uw tevredenheid bepaalt immers die van ons. En dat is tenslotte onze grootste drijfveer.

Dat vertaalt zich in een kwalitatieve selectie van land- en tuinbouwmachines, maar ook in een goed onderbouwde en oplossingsgerichte service.

Een expertise waarmee Packo Agri velen achter zich laat. Uiteraard staat POWER ook voor het vermogen van onze machines, dat uw prestaties naar het hoogste niveau tilt. POWER in elke zin van het woord dus.

Concurrentiekracht en economie bepalen de toekomst van de landbouw. De technische PRECISION van een land- of tuinbouwmachine bepaalt zijn capaciteit en prestaties.

Als landbouwer is het dus essentieel om voor de beste machines met de meest innovatieve technieken te kiezen. Een keuze waarbij Packo Agri u perfect ondersteunt.

In ons gamma vindt u enkel materiaal van de nieuwste generatie, technisch van de bovenste plank en mee met de laatste ontwikkelingen in de sector.

Deze machines zorgen ervoor dat uw werkzaamheden snel, precies en in alle comfort uitgevoerd worden, rekening houdend met het gewas, de veldomstandigheden en weersinvloeden.

Een hoge machinecapaciteit en lange levensduur maken van onze machines een winstgevende investering voor uw bedrijf. Vandaag en morgen

Onze commerciële medewerkers geven deskundig advies bij de aankoop van een machine, maar ook na verkoop staan wij steeds tot uw dienst.

We bieden u steeds een klantvriendelijke en oplossingsgerichte dienstverlening die uitblinkt in PRECISION.

Kortom, wij staan garant voor PRECISION en dit zowel voor, tijdens, als na uw aankoop !