Onze kracht vergroot de uwe. Daar gaan we bij Packo Agri vanuit. U vertrouwt erop dat wij enkel de beste service en producten aanbieden. Diensten die uw bedrijf volledig ten goede komen. En dat garanderen we ook.

Als gespecialiseerde verdeler van land- en tuinbouwmachines mogen jullie vertrouwen op een integrale service en kwalitatief hoogstaande producten.

Packo Agri bouwt op een ervaring die ruim drie generaties overbrugt. We hebben een doorgedreven kennis van landbouwmachines die u de juiste ondersteuning geeft bij uw keuze voor een product.

Over de jaren en generaties heen heeft Packo Agri zijn kwaliteit ondertussen ruimschoots bewezen. Dat vertaalt zich onder meer in onze overeenkomst met een aantal wereldleiders in de productie van landbouwmachines, zoals Kuhn,  Köckerling, Kerner, Agricola en Bergmann.

Elke dag opnieuw laten we ons motiveren uw vertrouwen te bevestigen. Uw tevredenheid bepaalt immers die van ons. En dat is tenslotte onze grootste drijfveer.

Dat vertaalt zich in een kwalitatieve selectie van land- en tuinbouwmachines, maar ook in een goed onderbouwde en oplossingsgerichte service.

Een expertise waarmee Packo Agri velen achter zich laat. Uiteraard staat kracht ook voor het vermogen van onze machines, dat uw prestaties naar het hoogste niveau tilt. 

Via ons professioneel dealernetwerk bieden wij u, veehouder, landbouwer of loonwerker, krachtige machines aan met een lange levensduur, gemaakt om tegemoet te komen aan uw diverse noden.  Wij zijn dus uw PERFECT MATCH !

 

Concurrentiekracht en economie bepalen de toekomst van de landbouw. De technische nauwkeurigheid van een land- of tuinbouwmachine bepaalt zijn capaciteit en prestaties.

Als landbouwer is het dus essentieel om voor de beste machines met de meest innovatieve technieken te kiezen. Een keuze waarbij Packo Agri u perfect ondersteunt.

In ons gamma vindt u enkel materiaal van de nieuwste generatie, technisch van de bovenste plank en mee met de laatste ontwikkelingen in de sector.

Deze machines zorgen ervoor dat uw werkzaamheden snel, precies en in alle comfort uitgevoerd worden, rekening houdend met het gewas, de veldomstandigheden en weersinvloeden.

Een hoge machinecapaciteit en lange levensduur maken van onze machines een winstgevende investering voor uw bedrijf. Vandaag en morgen.  Met de nieuwigheden binnen onze gamma's die inspelen op uw toekomstige behoeften, zijn wij klaar voor de uitdagingen van de toekomst.  Kortom, Packo Agri en zijn machines zijn helemaal FUTUREPROOF !