Skip to main content

AGRIBEX 2019 : LIKE & WIN

Breng zeker een bezoekje aan onze fotocorner op onze stand op Agribex 2019Laat uw foto nemen in een leuke setting en maak kans op een mooie prijs !

De wedstrijd gaat als volgt :

1. u laat zich op onze stand fotograferen
2. u geeft toestemming om uw foto op onze Facebookpagina te laten plaatsen
3. u verzamelt zoveel mogelijk likes op uw foto
4. uw foto krijgt de meeste likes en u wint een prijs!

Op maandag 9 december om 12u kijken we welke 3 foto's de meeste likes verzamelden. Doe mee en wie weet ben jij wel de winnaar van één van deze drie prijzen :

1ste prijs : CADEAUKAART TER WAARDE VAN €500,- VAN MEDIA MARKT
Kies voor €500,- aan leuke producten uit het ruime assortiment van Media Markt!

2de prijs : KLEDINGPAKKET VAN KUHN TER WAARDE VAN RUIM €200,-
Altijd lekker warm, veilig en comfortabel met dit kledingpakket van KUHN bestaande uit een bodywarmer, hoody, overall, muts, sjaal en pet!

3de prijs : BAGAGESET VAN KUHN
Alles altijd netjes en veilig opgeborgen met deze KUHN-set bestaande uit een sporttas en een rugzak!

WEDSTRIJDREGLEMENT :

Door gebruik te maken van de fotostand op de beursstand van Packo Agri op Agribex 2019 gaat u akkoord met volgende voorwaarden en regels:

 1. U geeft toestemming om de foto’s te publiceren op onze Facebookpagina en indien u wint ook op onze websites en in de newsletter van Packo Agri
 2. Iedereen met een Facebookprofiel kan stemmen door middel van de like-button.
 3. Op maandag 9 december 12u00 wordt bepaald welke 3 foto’s de meeste likes verzamelden. Deze beslissing is niet voor discussie vatbaar. De winnaars worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van Packo Agri en worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 4. Er wordt 1 prijs per winnende foto uitgereikt, ongeacht hoeveel personen op die foto staan. Bij onenigheid zal de persoon wiens e-mailadres gebruikt werd om de foto naar te mailen, beschouwd worden als de enige rechtmatige winnaar.
 5. 1 persoon kan nooit meerdere prijzen winnen.
 6. Packo Agri stelt alles in het werk om de winnaars te contacteren, maar als dit niet lukt gaat de prijs na redelijke termijn naar de eerstvolgende foto in de ranking.
  1. Tag uzelf in uw foto. Indien u dit niet doet, is Packo Agri niet aansprakelijk indien we u niet kunnen bereiken en zal een andere winnaar gekozen worden.
  2. Indien u niet binnen de 14 dagen reageert op ons bericht dat uw foto één van de drie winnaars werd, gaat de prijs naar de eerstvolgende foto in de ranking.
 7. De winnaars krijgen: als 1e prijs een cadeaubon van Media Markt t.w.v. €500,-, als 2e prijs een KUHN-kledingpakket t.w.v. €200€ , als 3e prijs een rugzak en sporttas van KUHN. Deze prijzen kunnen niet ingeruild worden.
 8. Datum, locatie en tijdstip van de prijsuitreiking(en) worden vastgelegd naargelang de woonplaats en mogelijkheden van de gelukkige winnaars.
 9. Packo Agri behoudt zich het recht om grove, beledigende of anders ongepaste reacties en foto’s naar eigen goeddunken te verwijderen. De foto’s en reacties worden evenwel niet gemonitord door Packo Agri en Packo Agri zal dus niet verantwoordelijk gesteld worden voor wat derden op haar Facebookpagina posten. Indien u een foto of reactie ziet die ongepast is, nodigen wij u uit ons hierover in te lichten via marketing@packo.be, waarna wij de situatie zullen bekijken en naar eigen goeddunken zullen reageren. Indien de post of foto rechtstreeks met u te maken heeft en u ons vraagt deze te verwijderen, zullen wij dat zo snel mogelijk voor u doen.
 10. Uit deze wedstrijd kunnen geen schadeclaims voortkomen.