Skip to main content

BERGMANN GAAT VIRTUEEL!

Wil je graag meer info over het gamma van Bergmann?  Vind je een beursbezoek de ideale manier om machines te bekijken en te ontdekken?  Dan hebben wij goed nieuws! Op donderdag 25 en vrijdag 26 maart organiseert Bergmann een heuse online-beurs! U bent van harte welkom! Breng een virtueel bezoekje en beleef deze beurs alsof u er LIVE bij bent! Net zoals op een gewone beurs, doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te ontvangen.  Daarom is online registreren vooraf noodzakelijk.  Dit kan via deze link.  Het volstaat om uw gegevens daar te registreren om op 25 en 26 maart via uw emailadres en paswoord toegang te verkrijgen tot de Bergmann-beurs. 

PRAKTISCHE INFO

DATA EN OPENINGSUREN
De virtuele Bergmann-beurs is 'live' op donderdag 25 en vrijdag 26 maart.  'Live' uren: telkens van 09u00 tot 18u00. Tijdens de 'Live' uren zal u de mogelijkheid hebben om de beurs online te bezoeken en de producten van Bergmann te bekijken op het platform.

REGISTRATIE
Om deze online-beurs gratis te kunnen bezoeken, dient u vooraf online te registreren via deze link.  Na registratie kan u tijdens de live-dagen met uw email-adres en wachtwoord gratis inloggen om de beurs online te bezoeken.  U hebt dus telkens “vrije toegang” tussen 9u en 18u. 

TENTOONGESTELDE MACHINES
Het volledige gamma van Bergmann zal aan bod komen : universeelstrooiers, meststrooiers, hakselstransportwagens, opraapwagens en overlaadwagens voor granen, kunstmest en suikerbieten. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de presentatie van ISOBUS, CCI Terminals …

We zijn heel erg trots dat we sedert eind 2019 verdeler zijn van BERGMANN in Vlaanderen. Dit gamma is een perfecte aanvulling op ons reeds bestaande aanbod landbouwmachines. We kunnen nu aan de moderne landbouwer en loonwerker een volledige oogstlijn aanbieden, onafhankelijk van het trekkermerk.  Bergmann heeft niet alleen een volledig aanbod van opraapwagens en een uniek assortiment breed-verdeel-mestverspreiders (TSW), maar ook overlaadwagens voor granen, meststoffen en bieten.  Daarnaast biedt Bergmann ook grootvolume-silagewagens en Vario-wisselsystemen aan.

Mis deze kans dus zeker niet en registreer u nu! We kijken ernaar uit om u op deze online-beurs te mogen verwelkomen! Tot donderdag of vrijdag?

Meer info over het gamma van Bergmann vindt u hier.