Skip to main content

Getrokken voorraadbak KUHN TT

De multifunctionele voorraadbakken KUHN TT 3500 en TT 6500 zijn ontwikkeld om zaad of kunstmest te vervoeren en te verdelen.  Omdat ze standaard beschikken over een achteraanbouwsysteem van categorie 3, kan er een Seedflex-zaaibalk aangekoppeld worden en kunnen ze gebruikt worden om graan te zaaien.  In combinatie met een MAXIMA- of PLANTER-precisiezaaimachine kan tijdens het zaaien kunstmest toegediend worden.  Door hun grote inhoud, respectievelijk 3500 en 6500 l kunt u tijd besparen omdat u minder vaak hoeft bij te vullen.

-> TT 3500 : is uitgevoerd met schuifraddosering en elektrische aandrijving en is geschikt voor zaaibalken en precisiezaaimachines met een werkbreedte tot 6m.

-> TT 6500 : is geschikt voor zeer intensief gebruik.  Dankzij de twee doseerunits, kan deze voorraadbak gebruikt worden voor zaaibalken en precisiezaaimachines met een werkbreedte tot 9m.

Beide machines beschikken over ISOBUS en kunnen direct via het bedieningspaneel van de trekker (als deze compatibel is) aangestuurd worden of via het ISOBUS CCI 100-bedieningspaneel.

Dankzij het uitgebreide gamma toebehoren (dubbele wielen, vul- en losvijzel, koppelingen voor de trekker, ventilatoraandrijving) kunnen de voorraadbakken aan alle situaties aangepast worden.