Skip to main content

KUHN : 190 JAAR

KUHN van 1828 tot 2018190 Years of Excellence, een sterkte ten dienste van de toekomst ! 

KUHN vindt zijn oorsprong in 1828 in de Elzas, in het hart van Europa.  Door de jaren heen heeft KUHN een constante en actieve bijdrage geleverd aan de modernisering van landbouwbedrijven over de hele wereld.  Hierbij getuigt KUHN steeds van een onuitputtelijk vermogen tot vernieuwing.  Op vandaag is het merk KUHN dan ook een referentie op het vlak van landbouwmechanisatie. Packo Agri is sedert 1981 invoerder van KUHN voor België.     

Verschillende opmerkelijke vernieuwingen zagen het licht binnen de KUHN Groep en dit binnen alle domeinen.  KUHN bracht exclusieve en steeds vernieuwende oplossingen op de markt die bijdragen aan een maximale return on investment en dit op het gebied van voederwinning, voedertechniek, grondbewerking, gewasbescherming en landschapsonderhoud.  Ondertussen heeft de KUHN Groep meer dan 2000 internationale patenten gedeponeerd. 

Dankzij deze rijke ervaring is de KUHN Groep en ook Packo Agri klaar voor de uitdagingen van de toekomst.  De landbouw en de verwachtingen van de producenten evolueren immers zeer snel, niet alleen door schaalvergroting van de landbouwbedrijven, maar ook door de mondialisering van de markten, de groeiende eisen van de verbruiker en de technologische evolutie (digitalisering, connectiviteit, intelligent databeheer…).

«Vandaag geloven wij meer dan ooit in de toekomst van de landbouw en onze sector. Onze 190 jaar ervaring en de inzet van onze medewerkers in combinatie met een krachtig netwerk van verdelers dichtbij de gebruiker, laten ons toe om de toekomst met passie en vertrouwen tegemoet te zien», zegt Thierry Krier, CEO van de KUHN Groep. «Uiteraard zijn we fier op het afgelegde parcours, maar we willen hierbij vooral ook het vertrouwen van onze klanten en partners van over de hele wereld niet vergeten, zonder wie dit alles nooit mogelijk geweest zou zijn ».

 

Op vandaag is de KUHN Groep aanwezig in een hondertal landen en stelt ze meer dan 5000 personen te werk op 11 productiesites en 11 distributiesites over de hele wereld.  De omzet voor 2017 steeg met 13,2 % en bedroeg 966 miljoen euro