Skip to main content

KUHN FLEXILIFT OP DE MECANIC SHOW

Packo Agri en Kuhn zijn opnieuw aanwezig in de grote ring op de Mecanic Show op Libramont! We zijn trots dat de FLEXILIFT-afvoerband op de mengvoerwagens met vijzel uit het gamma KUHN PROFILE verkozen werd als nieuwigheid voor de Mecanic Show. Klik hier om de video te bekijken. 

Bij de aankoop van een mengvoerwagen met vijzel moet de veehouder niet alleen rekening houden met de grootte van zijn veestapel, maar ook met de beperkingen die de configuratie van zijn gebouwen met zich mee brengt, zoals hoogte, breedte van de deur, verdeling op de grond of in de hoogte, verdeling naar links of naar rechts... Het nieuwe verdeelsysteem « Flexilift » biedt niet alleen nieuwe perspectieven voor veehouders met moeilijk toegankelijke gebouwen, maar ook voor veehouders die nood hebben aan verschillende configuraties qua verdeling. 

De nieuwe in hoek verstelbare afvoerband kan overdwars verschoven worden voor de verdeling, maar blijft binnen de afmetingen van de machine bij verplaatsingen. De loshoogte is traploos regelbaar. Volgende functies zijn mogelijk: 

  • Mogelijkheid om enkel te verhogen
  • Mogelijkheid om enkel te verschuiven
  • Mogelijkheid om verhogen en verschuiven te combineren in functie van de configuratie van de gebouwen

In functie van het model mengvoerwagen waarop "Flexilift" is voorzien, kan er gelosd worden tot op 1,2 meter hoog en kan er van 30 tot 10 cm verschoven worden.