Skip to main content

KUHN KUNSTMESTSTROOIERS nieuw !

KUHN, dat is mijn kracht ... Voortaan ook op het vlak van kunstmeststrooien !
Vanaf 1 december 2016 wordt het ruime gamma KUHN-machines dat Packo Agri reeds verdeelt op de Belgische markt nog verder aangevuld met de KUHN-kunstmeststrooiers.

Packo Agri komt hiermee tegemoet aan de steeds groter wordende vraag van dealers en gebruikers van KUHN-machines om te kunnen beschikken over elektronische oplossingen, meer bepaald via ISOBUS, die inzetbaar zijn op meerdere machines uit het KUHN-gamma.  Met de komst van dit gamma kunstmeststrooiers kan Packo Agri nu een nog volledigere lijn KUHN-machines aanbieden.

De gebruikers van de kunstmeststrooiers van KUHN kunnen erop rekenen dat zij bij Packo Agri en haar dealernetwerk dezelfde dienstverlening en kwaliteit zullen krijgen als voor de andere machines uit ons gamma. 

Naast het gamma kunstmeststrooiers, biedt KUHN ook een lijn zoutstrooiers aan die vanaf 1 december op de Belgische markt verdeeld wordt via het dealernetwerk van Packo Green.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen.

Benieuwd om een filmpje te zien over de kunstmeststrooiers AXIS in actie?  Klik dan hier. Meer video's zijn beschikbaar helemaal onderaan, in de carrousel met foto's.

DE KUNSTMESTSTROOIERS MDS IN EEN NOTENDOP :

Klik hier om de volledige folder over het model MDS te openen

DE KUNSTMESTSTROOIERS AXIS IN EEN NOTENDOP :

Klik hier om de volledige folder over het model AXIS te openen