Skip to main content

NIEUW! KUHN PERFORMER 3000

De nieuwe PERFORMER 3000 beantwoordt aan de noden van Europese landbouwbedrijven uitgerust met tractoren van 200 tot 350 pk.  Dit nieuwe model met een werkbreedte van 3 meter is een uitbreiding van het reeds bestaande gamma cultivatoren met tanden en schijven PERFORMER 4/5/6 en 7 meter.  Sedert 2013 heeft de PERFORMER reeds talrijke gebruikers kunnen overtuigen van zijn performantie op agronomisch en economisch vlak, niet in het minst omwille van het feit dat met deze machine 4 handelingen in één werkgang uitgevoerd kunnen worden (ONE PASS) : versnijden, mengen, nivelleren en aandrukken. Niet voor niets werd de KUHN Performer 3000 beloond met de publieksprijs in de wedstrijd « Machine of the Year » op de SIMA 2017!

 

De PERFORMER garandeert :

1) Minder werkgangen

Tijdens zeer korte werkperiodes, is de PERFORMER de ideale machine om de grond in de diepte te bewerken in dit in één enkele werkgang. Met deze machine kan in alle soorten gewasresten gewerkt worden, dankzij de onafhankelijke of gecombineerde werking van elk instrument (schijven, tanden en rol). Het gebruik zonder rol is mogelijk tijdens herfstwerkzaamheden.

2) Een uitstekend behoud van de grond

KUHN biedt sedert 2 jaar ook een nieuwe tand aan met hydraulische NON-STOP-beveiliging. Deze is instelbaar tot 900 kg, wat elke vorm van trilling vermijdt, ook in de moeilijkste omstandigheden.

3) Kwaliteitsvol aandrukken

De PERFORMER 3000 kan uitgerust worden met 2 soorten rollen : de HD-Linerrol 700 die bedoeld is om de grond hard aan te drukken in de diepte en de nieuwe dubbele U-rol die ontwikkeld is voor oppervlakkig aandrukken met een goede verkruimeling. 

Klik hier om de Performer aan het werk te zien.