Skip to main content

NIEUW! PERFORMER 6000 - 7000

Cultivator met tanden en schijven Performer met een werkbreedte van 6 en 7 m 

Deze nieuwe cultivatoren Performer 6000 en 7000 geschikt voor trekkers van 360 tot 700 pk vullen het gamma PERFORMER verder aan 

KUHN breidt het gamma cultivatoren met tanden en schijven PERFORMER uit met 2 nieuwe modellen met een werkbreedte van 6 en 7 m.  Deze 2 modellen vervoegen de reeds bestaande modellen PERFORMER met een werkbreedte van 4 en 5 m.  Hiermee versterkt KUHN zijn positie als specialist op het vlak van ploegloze grondbewerking. 

 

De cultivatoren PERFORMER 6000-7000 beantwoorden aan de specifieke eisen van zeer grote landbouwbedrijven door niet alleen een hoge opbrengst te garanderen, maar ook een zeer hoog niveau van robuustheid en betrouwbaarheid aan te bieden.

Reeds sedert 2013 is de PERFORMER voor vele gebruikers een uiterst performante cultivator gebleken, zowel op agronomisch als op economisch vlak.  Met de PERFORMER kunnen immers 4 handelingen in één werkgang uitgevoerd worden : versnijden, mengen, nivelleren en aandrukken.

De PERFORMER garandeert :

1) Minder werkgangen

Tijdens zeer korte werkperiodes, is de PERFORMER de ideale machine om de grond in de diepte te bewerken in dit in één enkele werkgang. Met deze machine kan in alle soorten gewasresten gewerkt worden, dankzij de onafhankelijke of gecombineerde werking van elk instrument (schijven, tanden en rol). Het gebruik zonder rol is mogelijk tijdens herfstwerkzaamheden.

2) Een uitstekend behoud van de grond

KUHN biedt vanaf heden ook een nieuwe tand aan met hydraulische NON-STOP-beveiliging.  Deze is instelbaar tot 900 kg, wat elke vorm van trilling vermijdt, ook in de moeilijkste omstandigheden. 

3) Een kwaliteitsvol zaaiwerk

In combinatie met de zaaimachine SH-600 met een inhoud van 600 liter en uitgerust met een VENTA-doseerder, is de PERFORMER de ideale machine voor het zaaien van koolzaad en bodembedekkers.