Skip to main content

PACKO AGRI VERHUIST!

HOOFDZETEL VAN PACKO AGRI VERHUIST NAAR EEN NIEUW PAND IN ZEDELGEM

Packo Agri Zedelgem bouwt

Al meer dan 40 jaar betrekt Packo Agri Zedelgem het huidige gebouw aan de Torhoutsesteenweg en het idee leefde al een tijdje om te verhuizen naar een nieuwe vestiging.  Halverwege 2018 werden deze plannen concreet gemaakt. Na een intensief traject waarbij er vele opties zijn bestudeerd en waarbij de reisafstand voor de medewerkers een belangrijk criterium was, werd beslist om in Zedelgem een volledig nieuw pand te bouwen, meer bepaald  in de Kuilputstraat 64, op slechts een steenworp afstand van de huidige vestiging.

Packo, een gevestigde naam in Zedelgem

Volgend jaar is het precies een eeuw geleden dat het bedrijf Packo ontstond in Zedelgem.  Samen met het moederbedrijf Royal Reesink uit Nederland bouwt Packo Agri nu letterlijk en figuurlijk verder aan de toekomst in haar thuisgemeente Zedelgem.  Op de nieuwe locatie zal een splinternieuw en op maat gemaakt gebouw verrijzen, bestaande uit kantoorruimte in twee verdiepingen, showroom, werkplaats en opslagruimte. Als alles volgens plan verloopt, zullen de Packo Agri-medewerkers er medio oktober 2019 hun intrek kunnen nemen.

Nieuwe look, maar vertrouwde Packo-stijl

Buiten het feit dat het nieuwe pand zal voldoen aan alle hedendaagse normen en eisen, zal het ook op architecturaal vlak onderscheidend zijn. Het nieuwe pand wordt immers gerealiseerd in samenwerking met Rietveld Projects uit Gent, pionier in moderne architectuur.  

Packo Agri gaat voluit voor een nieuwe en moderne look, maar de feel blijft onveranderd : Packo Agri werkt verder met het bestaande professionele dealernetwerk. De Vlaamse dealers zullen nog steeds kunnen rekenen op technische en commerciële ondersteuning vanuit de nieuwe vestiging in Zedelgem. Het Waalse dealernetwerk blijft verder bediend vanuit het bestaande filiaal in Ciney.

Met de verhuizing is Packo klaar voor de uitdagingen van de toekomst !