Skip to main content

SALON DES MANDATAIRES

Het jaarlijkse evenement Salon des Mandataires is een uitzonderlijke vakbeurs voor de openbare ruimte en is voor u de gelegenheid bij uitstek om het gamma KUHN voor de openbare sector te ontdekken.  Stel ons er gerust al uw prangende vragen over machines voor het onderhoud van groene zones, onze specialisten ter plaatse zullen u met plezier te woord staan ! Welkom op onze stand nr. 1c12.

We stellen er volgende KUHN-machines tentoon : 

ZOUTSTROOIER KUHN AXEO 18.1 K

AXEO dat is ... een machine voor meerdere producten!
De AXEO is niet alleen geschikt voor het verspreiden van zand, zout en grind, maar ook voor gelijkmatig strooien van meststof in parken en groene zones.  Doseringen van een paar gram tot meerdere kilo's per vierkante meter zijn mogelijk.  

AXEO dat is ... een uitgebreid werkgebied, minder bijvullen!
Het frame van AXEO kan een maximumlading van 1.800 kg vervoeren en verspreiden.  Dankzij deze hoge capaciteit heeft hij een groter werkgebied en zijn er minder verplaatsingen naar het beginpunt om bij te vullen. 

AXEO dat is ... een gelijkmatige dosering van alle producten!
Het speciale roerwerk verbetert de dosering en verspreiding van producten die kleverig zijn of moeilijker stromen.  Hierdoor worden zelfs vochtig zout en zand gelijkmatig over de strooischijf verdeeld.  

AXEO dat is ... een uniforme, gelijkmatige verspreiding!
De strooischijf is voorzien van acht strooischoepen.  Meer schoepen zorgen voor een betere en uniforme verdeling, zelfs bij hogere werksnelheden. 

Klik -> hier om de folder over KUHN AXEO te bekijken.

 

ARMKLEPELMAAIER KUHN PRO-LONGER EP 5783 LPA

Het gamma armklepelmaaiers KUHN PRO‑LONGER GII is speciaal ontwikkeld voor professioneel landschapsonderhoud : loonbedrijven, gemeentes, overheidsdiensten, …De PRO-LONGER GII 5783 LPA MAXIview is uitgerust met een naar voren gebogen arm. Dankzij deze uitvoering, kan er met de maaikop ter hoogte van de trekkerdeur gewerkt worden (veel zicht).  

Naast de naar voren gebogen arm MAXIview wordt de KUHN PRO-LONGER gekenmerkt door :

Parallellogram aansturing
Door dit unieke ontwerp kan de bestuurder alle armbewegingen met de EP 4-functie joystick uitvoeren.

Dubbele hydraulische armbeveiliging 
De 1ste zit dichtbij het draaipunt en de 2de zit aan de buitenste arm.  De beveiliging van de buitenste arm treedt in werking wanneer er een obstakel geraakt wordt.  De volledige machinestructuur wordt zo beschermd. 

Compact tijdens transport
Transportbreedte minder dan 2,30 m. De transportpositie wordt elektrisch geblokkeerd wanneer de bedieningsunit in de trekker wordt uitgeschakeld.  De hoofdarm is afgesteund op een rubberen demper.

Klik -> hier om de folder over de KUHN PRO-LONGER te bekijken.

OPENINGSUREN
Het Salon des Mandataires is open :
op donderdag 13 februari van 10u tot 18u
op vrijdag 14 februari van 10u tot 17u

ADRES :
WEX (Wallonie EXPO SA)
Rue des Deux Provinces 1
6900 MARCHE-EN-FAMENNE
Klik ->hier voor een wegbeschrijving

De parking is gratis.

TOT ZIENS OP SALON DES MANDATAIRES!