Skip to main content

NIEUW IN HET GAMMA! BERGMANN

BERGMANN, de Duitse fabrikant van opraapwagens, mestverspreiders, silagewagens en overlaadwagens heeft het importeurschap voor Vlaanderen van zijn producten sedert 1 december 2019 toevertrouwd aan Packo Agri.  De groep Royal Reesink (NL), waartoe Packo Agri behoort, verdeelt deze machines sedert 2008 in Nederland via haar dochtermaatschappij Reesink Agri. 

Het familiebedrijf Ludwig Bergmann GmbH, gevestigd in Goldenstedt (Nedersaksen) werd gesticht in 1896 en behoort zowel in Duitsland als in andere landen tot de top op het vlak van opraapwagens en mestverspreiders. 

BERGMANN biedt zeer professionele opraapwagens aan met een lange voorgeschiedenis. Twee topmodellen uit dit gamma zijn de CAREX en de SHUTTLE.  Klik hier voor de troeven van deze 2 machines. 

Op het gebied van mestverspreiding is BERGMANN dé referentie in de markt en dit vooral dankzij het unieke én universele strooibeeld op breedverspreiders, gebaseerd op een oerdegelijk, maar uiterst eenvoudig systeem.  Klik hier voor de belangrijkste kenmerken van de BERGMANN-mestverspreiders. 

Ook silagewagens en overlaadwagens voor zowel granen, kunstmest als suikerbieten behoren tot het gamma.  Ten slotte biedt BERGMANN ook een CARGO-systeem aan voor snelwissel van verschillende werktuigen op het gebied van transport.

De verdeling van BERGMANN in Vlaanderen was voor Packo Agri een logische stap.  Enerzijds is dit gamma een perfecte aanvulling op haar reeds bestaande aanbod landbouwmachines.  Anderzijds kan Packo Agri met de komst van BERGMANN nu niet alleen een volledige oogstlijn aanbieden voor de moderne landbouwer en loonwerker, maar ook een passende oplossing voorstellen op het vlak van silagetransport en overlaadwagens en op het vlak van het universeel en homogeen verspreiden van organische producten.   

Wat de gebruikers van de BERGMANN-machines betreft, zij kunnen bij Packo Agri en haar dealernetwerk rekenen op een onthaal en een dienstverlening die in overeenstemming zijn met de kwaliteit van de BERGMANN-machines.