Pers-wikkelcombinaties

Met de KUHN-pers-wikkelcombinaties wordt het persen en wikkelen gecombineerd in één enkele machine. Nadat het gras zorgvoldig gemaaid, geschud en geharkt werd, moet het zo snel mogelijk gestockeerd worden.  Of u nu gebruik maakt van een pers-wikkelcombinatie met vaste kamer of variabele kamer, het wikkelen neemt slechts enkele seconden in beslag.  Om de kwaliteit van het wikkelen en de vorm van de balen te behouden of zelfs te verbeteren, ontwikkelde KUHN de INTELLIWRAP™ - technologie.  Dit systeem biedt de mogelijkheid om het gewenste aantal lagen folie voor te programmeren.  Dankzij de optie 3D-wikkelen wordt de folie beter benut over het oppervlak van de baal. Eerst wordt de zijkant, de cilinder van de baal gewikkeld waardoor de lucht ontsnapt uit het product en de baal al beter in vorm blijft. De kwetsbare randen worden extra beschermd door het wikkelen over de rand.

*** MINISITE *** : klik hier om een bezoekje te brengen aan de mini-site van Kuhn uitsluitend gewijd aan de pers-wikkelcombinaties !

*** NIEUW *** : foliebinding nu leverbaar voor de KUHN VBP balenpers-wikkelcombinatie met variabele kamer. Optimale kwaliteit kuilvoer tegen de laagste kosten! Klik hier voor meer info!

 

Modellen in dit gamma

Naar boven

Pages