Vierkante balen persen

De KUHN-grootpakpers onderscheidt zich van de concurrentie doordat deze pers steeds uiterst strakke en mooie balen perst, ongeacht het soort gewas. De pick-up met Integral-technologie, combineert mechanische compactheid met grote opraapcapaciteit. De voordrukkamer is uitgerust met de POWER DENSITY-technologie.  Deze eenvoudige, maar goed doordachte technologie zorgt ervoor dat men zich steeds kan aanpassen aan de situatie. De persen kunnen zonder probleem elk soort gewas aan.  Kiezen voor een grootpakpers van KUHN, is kiezen voor perfect gevormde balen, een hoog rendement en een uitzonderlijke betrouwbaarheid. Kortom een KUHN-pers is een investering die rendeert ! 

***Nieuw in 2021*** de aangedreven gewasrol KUHN POWER FEED ROLLER. De POWER FEED ROLLER volgt de hoogte van het zwad actief en zorgt voor een volledig gecontroleerde gewasstroom naar de KUHN ‘Integral Rotor’.  Lees er hier meer over.

CBB 200 - Hakselaar in optie voor de KUHN-pers:

De Kuhn CBB 200 hakselaar werd speciaal ontwikkeld om een perfecte compatibiliteit met de mogelijkheden en kenmerken van de KUHN-persen te bieden.
Het gehakselde voer wordt onmiddellijk via de INTEGRALE rotor opgenomen voor de vervaardiging van zeer geconcentreerde balen, ideaal voor transport over lange afstand of voor het gebruik in stallen met afzonderlijke hokken of in kwekerijen. De montage op de pers zorgt voor een overschot van 65 cm waardoor de hakselaar op de pers kan blijven wanneer deze niet gebruikt wordt. Meer informatie vindt u via deze themawebsite.

 

 

Modellen in dit gamma

KANAAL 80 CM : LSB 870 - SB 890

Logo: 
Naar boven

Pages